T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Duyuruları
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
BİREYSEL SULAMA MAKİNE VE EKİPMAN ALIMLARINA %50 HİBE DESTEKLEMELERİ BAŞLADI
14.3 ETAP KKYDP MÜRACAATLARI DEVAM EDİYOR
EVCİL HAYVANLARA MİKROÇİP UYGULAMASI
6410 AŞILI FİDAN DAĞITILDI
FISTIK GİBİ PROJE
YENİCE TARIMININ SORUNLARI TARTIŞILDI
ORGANİK TARIMDA PAZARLAMA VE MARKALAŞMA
ARONYA DİKİYOR ŞİFA TOPLUYORUM…
SALAMURA ZEYTİN İŞLEME TEKNİKLERİ ANLATILDI
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM VE DOLUM TESİSLERİ ZİYARET EDİLDİ
SAĞLIKLI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME
ÇANAKKALE TARIM SEMPOZYUMU BAŞLADI
ANTEP FISTIĞI AVRUPA’DA
BİR DAMLA SU DAHİ ÇOK ÖNEMLİ
2. GEYİKLİ ZEYTİN HASAT ŞENLİĞİ YAPILDI
ÇANAKKALE AYVACIK JEOTERMAL KAYNAKLI TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YER SEÇİM KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI
UZMAN ELLER PROJESİ
KALİTELİ KABA YEM ÜRETİMİNİ ARTTIRMAK İÇİN İTALYAN ÇİMİ TOHUMU DAĞITILDI
BİYOLOJİK-BİYOTEKNİK MÜCADELENİN YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ
KANOLA YETİŞTİRİCİLİĞİ KONULU EĞİTİM TOPLANTILARI DÜZENLENDİ
DAMLAYA DAMLAYA ÇELTİK OLUR
ÜSTÜ AÇIK TOPRAKSIZ SULU TARIM MODELİYLE TÜRKİYE DE İLK HİDROPONİK (TOPRAKSIZ TARIM)
AYÇİÇEĞİ HASATLI TARLA GÜNÜ
GENÇ ÇİFTÇİ PROJESİ
AYÇİÇEĞİM BAL ÇİÇEĞİM
KANOLA TOHUMLARI ÜRETİCİLERLE BULUŞTU
(İTU) İHRACATA UYGUN SEBZE ÜRETİMİ GÜVENLİ VE GÜVENİLİR GIDA
BOZCAADA BAL HASAT ŞENLİĞİ
ADA RÜZGARINDA LEZZETLİ DAMLA SAKIZI PROJESİ
ANTEPFISTIĞI AŞILARI MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
ÇANAKKALE DE BALIKÇILAR MAVİ SULARA UĞURLANDI
KIRSAL KALKINMA PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR
ÇANAKKALEDE GÖLET VE BARAJLAR BALIKLANDIRILDI
ÇANAKKALE DE “KIZ KARDEŞİM PROJESİ” KAPSAMINDA EĞİTİM DÜZENLENDİ
12. TARIM ORMAN VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ESERLER ÇANAKKALE’DE FOTOĞRAF SEVERLERLE BULUŞTU
ÇAYIR TIRTILI ZARARLISINA KARŞI MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÇANAKKALE DE ÜRETİCİLERE TARIMDA SUYUN ÖNEMİ ANLATILDI
İLİMİZDE ÇAYIR TIRTILI SÖRVEY VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR
ÇAYIR TIRTILI ZARARLISINA KARŞI DİKKATLİ OLALIM
ÇİFTÇİLERİMİZE YENİ BUĞDAY ARPA ÇEŞİTLERİNİN TANITIMINA DEVAM EDİYORUZ