| ADI SOYADI | Mehmet SEZER |
| ÜNVANI | İl Müdür Yardımcısı |
| TELEFON | 0 286 217 33 18 |
| DOĞUM YERİ VE TARİHİ | Elazığ-1968 |
| EĞİTİM DURUMU | 1987 Yılında Aydın-Söke Ziraat Teknik Lisesinden Mezun Oldu |
| 1993 Yılında Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Lisans Eğitimini Tamamladı. |
| 1999 Yılında ÇOMÜ Fen Bilimleri Su Ürünleri Temel Bilimler Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Eğitimini Bitirdi. |
| YABANCI DİL | İngilizce |
| MEDENİ DURUMU | Bekar - 2 çocuk babası |
| ÇALIŞMA HAYATI | 1987-1989 Yılları arası Adıyaman Gölbaşı İlçe Müdürlüğü Ziraat Teknisyeni olarak görev yaptı |
| 1989-1993 Yılları arasında Elazığ Meyvecilik Üretme İstasyonu Müdürlüğü Ziraat Teknisyeni olarak görev yaptı |
| 1993-1996 Yılları arasında Elazığ İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Mühendis kadrosunda görev yaptı |
| 1996-1999 yılları arasında Çanakkale İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürlüğü Mühendis olarak görev taptı |
| 1999-2011 Yılları arasında Çanakkale İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürü olarak görev yaptı |
| 2011-2015 Yılları arasında Çanakkale İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü olarak görevini devam ettirdi |
| 2015 Yılında Çanakkale İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup halen bu görevi yürütmektedir. |
| MESLEKİ EĞİTİMLER | HACCP Temel Prensipleri, Mevzuat ve Tetkik |
| Balıkçılık Yönetimi ve Kontrolü |
| Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi |
| Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi |
| İç Kalite Tetkiki Eğitim |
| Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri Eğitimi |
| İstatistiksel Proses Kontrol Eğitimi |
| TS EN ISO/IEC 17020 |
| Su ve atıksu yönetimi konusunda yasal düzenlemeler ve uygulamalar |
| ISO 9001:2008 Kalite ve yönetim sistemi |
| Yem Mevzuatı ve Yem Kontrol Faaliyetleri |
| 5553 Sayılı Tohumculuk Kanununa ve sertifikasyon yönetmelikleri eğitimi |
| Süreç Yönetimi |
| Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi |
| Kuruluş İçi Kalite Tetkikleri |
| Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi |
| Çevre dostu su ürünleri yetiştiriciliği |
| Balıkçı Barınakları ve Sorunları |
| Mevzuat Bilgilendirme-Alo 174 |
| Bitkisel Gıda ve Yem İthalat |
| Yem Mevzuatı ve Yem Kontrol Faaliyetleri |
| Genetiği değiştirilmiş gıda ve yemin resmi kontrolleri |
| İletişim Teknikleri, beden dilinin etkin kullanımı ve denetçi davranışları |
| AB Hijyen Yönetmelikleri ve Su Ürünleri Kalite Kontrol Sistemi |
AB Su Ürünleri Eşleştirme Projesi Kapsamında Hollanda'da Görevlendirme
|
Onaylı İşletme Denetiminde Fildişi Sahilleri ve Gana'da görevlendirme
|